Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърца като спалнята на на наще, та не се трае......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Spunky Покажи съобщение
    Свистенето го има и с, и без плейар. Прозорците уж се затварят плътно, знам ли Малко трудно е да се определи точно от къде свири.
    Иначе скърцането след 10 минутно клатене се оказа, че е от тампоните отпред. Дайте идеи с какво да ги напръскам да не скърцат(да не разяжда гума).
    Тогава провери дали ти работи клапата за рециркулация.Може да провериш и предния джам за отлепване,напоследък се слчува често да има коли с този проблем.Тампоните няма да ги оправиш с пръскане,или поне не за дълго,макс 1 месец.Трябва да се свалят,разглобят,смажат и монтират обратно
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Тогава провери дали ти работи клапата за рециркулация.Може да провериш и предния джам за отлепване,напоследък се слчува често да има коли с този проблем.Тампоните няма да ги оправиш с пръскане,или поне не за дълго,макс 1 месец.Трябва да се свалят,разглобят,смажат и монтират обратно
      Сега вали дъжд и то доста силно. После като се кача и ще огледам дали от някъде не е пропуснало вода (дано ме ориентира). Иначе тампоните ще ги погледна след някоя друга седмица като тръгна да сменявам биелетките, че и те са се разчукали леко .
      Направо не ми се мисли, какво съм и причинил на колата за 7 месеца по нашите пътища....(уж я пазя), а возеше толкова стегнато като я взех............
      Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

Ако не скърцаше спалнята на ваште...)...нямаше да те има теб)
        Това относно заглавието)
        Иначе колегите са ти подсказали...и не е трудно, ако се заслушаш сам да откриеш от къде ти скърца
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
        X